• Kristian Brusletto Kjærholt

Tilbringertjeneste

Oppdatert: 26. mars 2020

Hvis du ikke har mulighet til å handle dagligvarer eller få tak i medisiner eller varer på apotek, har vi avtaler med butikkene/apotekene du finner i listen her.

Du kan selv bestille varene i butikken/apotek på måten som er beskrevet under hver butikk/apotek.

Hvis du trenger hjelp med å bestille varer, kan du ta kontakt med en av koordinatorene på siden her.

Noen av butikkene tilbyr utkjøring av varer. Hvis du ønsker å handle i en av de andre butikkene, kan frivillige hjelpe til med hjemkjøring av varene til deg.

Du kan også kontakte en av koordinatorene for å bestille hjemkjøring av varer, eller du kan laste ned appen NyBy og få frivillig hjelp der.


Dagligvarer:

Følgende har egen tilbringertjeneste – dvs. at du kan ringe og bestille varer selv:


Spar Geilo

Tlf. 32 09 09 99 De tar kr. 100,- for utkjøring og kr. 50,- for pensjonister.


Joker Ustaoset

Tlf. 32 09 31 50


Joker Dagali

Tlf. 32 09 37 14


Rema 1000 Geilo

Man kan betale med Vipps eller faktura. De ønsker fortrinnsvis bestilling på epost: Geilo@rema.no. Ved bestilling må man oppgi navn og faktura/Vipps og leveringsadresse. Bestillinger helst innen kl. 10.00.

Kan du ikke sende e-post, ring til en av koordinatorene som kan notere bestillingen og sende den inn. Koordinator besørger da henting ved å bestille frivillig. Varene er klar i løpet av noen timer.


Coop Hovet

Man kan betale med Vipps eller faktura. Bestilling helst på e-post: sunhov.marked@coop.no. Ved bestilling må man oppgi navn og faktura/Vipps og leveringsadresse. Bestilling innen kl. 11.00.

Kan du ikke sende e-post, ring til en av koordinatorene som kan notere bestillingen og sende den inn. Koordinator besørger da henting ved å bestille frivillig.

Apotekvarer:


Boots apotek

Tlf. 32 09 58 80

Du ringer inn din bestilling og sier at noen fra frivilligsentralen henter. Den som bestiller varer/medisiner må be om hjelp til å hente disse i appen NyBy eller ringe en av koordinatorene.



Geilo apotek

Tlf. 32 99 11 50




Bestille apotekvarer/ medisiner

Du ringer inn din bestilling og sier at noen fra frivilligsentralen henter. Den som bestiller varer/medisiner må be om hjelp til å hente disse i appen NyBy eller ringe en av koordinatorene.



34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle